Betyga · hela kedjan
ButikernaGoogle och Reco · 836 omdömenväger 67 %
Hela kedjanTrustpilot · 175 omdömenväger 33 %
Ingen källa får väga mer än två tredjedelar av betyget.Så räknar vi
Läs omdömena om hela kedjan

10 platserI 8 orter, var och en med sitt eget betyg.
Betyga · hela kedjan
Ingen källa får väga mer än två tredjedelar av betyget.Så räknar vi
Läs omdömena om hela kedjanSå hänger betygen ihop
Varje plats får sitt eget betyg ur omdömena om just den platsen. Trustpilot har en sida för hela Tingstad, så de omdömena räknas inte in i någon plats betyg. Betyget för hela kedjan väger in båda.
Butikernapå Google och Reco
836 omdömen om 10 platser. Varje omdöme gäller en enda plats.
Väldigt välsorterad Cash. Mycket personal som va väldigt behjälpliga.
Johan Sangberg om Marieholmsgatan 1, Göteborg
Hela kedjanpå Trustpilot
175 omdömen om Tingstad som helhet.
21 av de 50 senaste ger 1 av 5.
Köpte mat film och det var bara skräp försöker skicka tillbaka men det har gått två veckor nu väntar svar från dem
memo aydin på Trustpilot
vad sägs om att köpa detta erbjudande de har? Cloetta Kexchoklad Mini Automat 13g x 120st. Omräknat blir det drygt 515 kr per kilo. Dvs MER än 50 gånger dyrare än att köpa i affär. UNDVIK!
Fredrik på Trustpilot
Hela Sverige
| Ort | Platser | Snitt | Högst betyg |
|---|---|---|---|
| Göteborg | 3 | 4,2 | Marieholmsgatan 1 |
| Jönköping | 1 | 4,4 | Solåsvägen 7E |
| Hisings Kärra | 1 | 4,3 | Tagenevägen 80 |
| Solna | 1 | 3,6 | Rosenborgsgatan 12 |
| Malmö | 1 | 4,5 | Krusegatan 58 |
| Västerås | 1 | 4,3 | Fallhammargatan 3B |
| Linköping | 1 | – | Datalinjen 1 |
| Umeå | 1 | – | Bryggargatan 35 |
Trustpilot samlar hela Tingstad på en sida, så de här omdömena räknas inte in i någon plats betyg.
Visar 173 av 175 omdömen som betyget bygger på. Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.
Katastrofal leveranshantering och oprofessionellt kundbemötande!
Det här är bland det mest frustrerande och oprofessionella jag varit med om. Min arbetsgivare beställde arbetsmaterial från Tingstad som jag är i akut behov av för att kunna utföra mitt jobb. På grund av ett slarvfel i Tingstads eget system blandade de ihop min adress och angav det felaktiga postnumret 164 58 (Kista) till orten Hässelby (165 58). Detta ledde till att paketet skickades nästan 20 km hemifrån mig. Då det gick i retur, lyckades de på något vänster skicka ut exakt samma paket till samma felaktiga adress en andra gång! Paketet har nu vänt och gått i retur till dem för en andra gång på grund av deras egna slarv. När jag kontaktar kundtjänst för att reklamera detta, blir bemötandet under all kritik. Istället för att ta fullt ansvar för sitt eget slarv, börjar kundtjänst skriva långa bortförklaringar om att "vårt konto är registrerat som företagsprofil" och att de "inte kan garantera leverans till ombud". Detta är ett rent hån mot kunden och ren logisk vurpa. Ni lyckades ju leverera paketet till ett ombud i Kista två gånger i rad trots att det är en företagsprofil, så varför skulle ni inte kunna leverera det till rätt ombud i Hässelby? Att försöka skylla ifrån sig på systemrestriktioner när felet ligger i er egen adressinmatning är otroligt oprofessionellt och arrogant.
RapporteraKöpte mat film och det var bara skräp…
Köpte mat film och det var bara skräp försöker skicka tillbaka men det har gått två veckor nu väntar svar från dem
Svar från Tingstad
Hej! Tråkigt att höra att plastfilmen inte motsvarade dina förväntningar och att du dessutom har fått vänta på svar angående returen. Så ska det självklart inte behöva vara. Kontakta oss gärna på kontakt@tingstad.se med ditt ordernummer och hänvisa till den här recensionen, så kan vi undersöka vad som har hänt med ditt returärende och hjälpa dig vidare. Du kan fråga efter "e-gruppen" så kommer det direkt till oss. Vänliga hälsningar, Tingstad
vad sägs om att köpa detta erbjudande…
vad sägs om att köpa detta erbjudande de har? Cloetta Kexchoklad Mini Automat 13g x 120st. Omräknat blir det drygt 515 kr per kilo. Dvs MER än 50 gånger dyrare än att köpa i affär. UNDVIK!
Svar från Tingstad
Hej, Tack för din feedback. Här verkar det tyvärr ha blivit ett missförstånd kring förpackningsstorleken och priset. En förpackning innehåller 120 st à 13 g, vilket motsvarar totalt 1,56 kg. Priset är 379 kr per förpackning, ex.moms. Vilket ger ett kilopris på cirka 243 kr/kg och ett styckpris på cirka 3,16 kr per Kexchoklad. Produkten säljs med ett minsta köp om två förpackningar för att minska risken för transportskador. Det innebär 240 st Kexchoklad, totalt 3,12 kg, för 758 kr, både kilopriset och styckpriset är alltså detsamma. Det är samtidigt helt riktigt att dessa individuellt förpackade 13-grams minibitar har ett högre kilopris än vanlig Kexchoklad i större konsumentförpackningar. Men jag har inte hittat någon som säljer det markant billigare än vad vi gör. 50ggr dyrare än i butik skulle dessutom betyda att du hittat kexchoklad för 10kr/kg, om du gjort detta är vi mycket mycket intresserade av att veta varifrån så vi också kan köpa därifrån 😉 Kexchoklad MINI är framför allt avsedd för den som specifikt behöver portionsförpackade minibitar, exempelvis till receptioner, konferenser eller liknande. Vi tar gärna med oss din feedback kring hur förpackningsstorlek och minsta köp presenteras på produktsidan, så att detta blir så tydligt som möjligt. Vänliga hälsningar, Tingstad-teamet
Rekommenderar inte
Vi gjorde en beställning den 13:e. Enligt företagets leveransvillkor ska beställningen levereras nästkommande dag om ordern görs före kl. 12.00 och leveransadressen ligger i södra Sverige, vilket stämmer in på vår beställning. Nu har det gått sju dagar och vi har fortfarande inte fått leveransen eller något spårningsnummer. Vi har även försökt kontakta kundsupporten, men får nästan aldrig något svar. Väldigt dålig kommunikation och leveransservice. Rekommenderas inte.
Svar från Tingstad
Hej! Tack för att du hör av dig, och vi beklagar verkligen både den försenade leveransen och att kommunikationen från vår sida har brustit. Vi har tyvärr haft leveransproblem under delar av sommaren av flera olika anledningar, vilket har gjort att vissa leveranser tagit betydligt längre tid än normalt. Vi arbetar nu med en omstrukturering för att komma till rätta med problemen. Vi ser också över hur vi snabbare kan informera kunder när vi ser att en order riskerar att bli försenad. Förutsättningarna ser lite olika ut beroende på vilken transportör som används och om leveransen går till företag eller privatperson, men vår ambition är att kunden inte själv ska behöva jaga information när en leverans inte går enligt plan. Vi beklagar att det i det här fallet både tagit för lång tid och varit svårt att få kontakt med oss. Vänliga hälsningar, Tingstad
Dold avgift för pappersfaktura
Dold avgift för pappersfaktura, lite tråkigt att detta inte kan kommuniceras på ordersidan att de tar ut en avgift för pappersfaktura (50 SEK) och det drar ner helhetsbetyget tillsammans med att min order inte heller gick ut det på det utlovade datumet och fick inte heller någon kommunikation angående försändelsen förrän fraktbolaget ringde och stod utanför.
Svar från Tingstad
Hej Amelia, Tack för din recension. Vad tråkigt att din upplevelse inte blev som förväntat. Vi skickar normalt faktura bara via e-post och har inga tilläggsavgifter där. Pappersfaktura används endast om kund begärt det och då upplyser vi om avgiften eller i andra undantagsfall, exempelvis om fakturan inte kan levereras digitalt. I det här fallet verkar det som att våra mejl inte har nått fram till dig, vilket också verkar ha påverkat informationen om leveransen. Kontrollera gärna att mejladressen noreply.ehandel@tingstad.se inte är blockerad av er eller hamnar i skräpposten. Kontakta gärna vår kundservice så kan vi titta närmare på vad som hänt och kontrollera att rätt kontaktuppgifter finns registrerade på ordern. Vänliga hälsningar, Tingstad
TL:DR disorganised shipping and dreadful customer service.
TL:DR, disorganised shipping and dreadful customer service. Placed an order and was promised delivery in 3 buisness days. After 1 week no contact from Tingstad, I called them and then they realised the item was not ordered. Then the item was supposedly on back order, then there was delays in shipping. Always they were blaming others for their bad service, and never apologising for it. After 6 weeks of waiting, part of the order arrived but two items were missing. So I lost patience and decided to return the order. It's now the middle of March, and I am still waiting for my refund. Awful service.
Svar från Tingstad
Hi Patrick, Thank you for taking the time to share your experience. We fully understand your frustration. This is not the level of service we aim to provide. Your order was unfortunately delayed due to the backordered items from an external supplier, which held up the entire shipment. That said, we should have communicated this clearly and proactively instead of you having to chase updates yourself. We're looking over the order status update system from this supplier. We also acknowledge that the handling of your return and refund took too long. That is on us, and we’re sorry for the inconvenience this caused. Your refund has now been processed, and according to the email you got from our back office team, you should receive it tomorrow. We truly appreciate your feedback, as it highlights areas where we need to improve, especially around communication and handling of delayed orders. Kind regards, Viktor @ Tingstad
Beställde en för stor pedalhink till…
Fick ett fint bemötande och förståelse att jag beställde fel storlek så det ordnade sig till min belåtenhet. Tingstad hjälpte mig med en returfraktsedel och jag kunde göra en ny beställning.
Svar från Tingstad
Hej Maria, Vad roligt att höra att det löste sig på ett bra sätt och att du är nöjd. Det är precis så vi vill att det ska fungera när något inte blir rätt från början. Vi har våra riktlinjer att gå efter när det kommer till returer, men har något blivit fel vill vi såklart hjälpa till så gott vi kan. 🌞 Stort tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension, det uppskattar vi verkligen! Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Tingstad Teamet
Beställde en vara som visade sig vara…
Beställde en vara som visade sig vara restad men efter att jag fick kontakt med er så ordnade ni en snabb leverans ändå. Fantastiskt bra. 👏
Svar från Tingstad
Hej Annlouise Vi finns alltid här för att hjälpa så gott vi kan. Vad skönt att det löste sig så bra :) Stort tack för recensionen och betyget! Välkommen åter //Tingstad Teamet
Väldigt rörigt lager och otrevlig lager…
Väldigt rörigt lager och otrevlig lager personal som kollar snett på en jag kommer aldrig åka dit igen sämsta lagret jag har någonsin har varit på och det är rörigt där också. Helt SÄMST är dom!!!!!
Svar från Tingstad
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Tråkigt att höra att ditt besök hos oss upplevdes som rörigt och att bemötandet inte levde upp till förväntningarna. Ett otrevligt bemötande är aldrig acceptabelt, och det är något vi tar på allvar oavsett situation. Vid vissa tidpunkter, exempelvis i samband med skiftbyten, kan det tyvärr uppstå tillfälliga störningar i utlämningen som kan upplevas som röriga eller innebära längre väntetid. Det är ingen ursäkt, men en förklaring till hur upplevelsen kan ha blivit så den blev just då. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi tydligare kan informera om rekommenderade tider för upphämtning, samt hur vi säkerställer ett bättre bemötande även under mer belastade perioder. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss (kontakt@tingstad.se & 031-707 20 00) om du har eller kan ge oss mer information om händelsen så vi kan hjälpa dig och göra konkreta förbttringar i verksamheten. Vänliga hälsningar Tingstad-teamet
Från en tipptopp affär till helkass
Gäller butiken i Göteborg Från att ha varit en tipptoppbutik har den blivit helkass. Vad är tanken med att ändra och flytta runt allt varje vecka? Handlingen tar minst 30 minuter längre varje gång. Man springer runt som en yr höna och letar. Dessutom finns det ingen som helst logik i hur varorna är placerade. Det har alltid varit kul att handla hos er – men nu är det tyvärr under all kritik.
Svar från Tingstad
Hej Johanna, Tack för att du tar dig tid att skriva och för att du är ärlig med hur du upplever butiken. Vi förstår att det kan vara frustrerande när det känns rörigt eller när man inte snabbt hittar det man söker. Vi arbetar aktivt med att hålla butiken levande och inspirerande med nya artiklar, vilket ibland innebär att vi flyttar om eller lyfter fram olika delar av sortimentet. Samtidigt ska det självklart finnas en tydlig logik och vara lätt att handla hos oss och här tar vi till oss din kritik. Säg gärna till personalen nästa gång du är hos oss, så hjälper vi dig direkt och kan även gå med dig i butiken för att visa var det du söker finns. Vi vill såklart att du trivs och känner dig välkommen länge i butiken, men har du bråttom är det bara att säga till, så löser vi det så snabbt vi kan och då kan även ringa i förväg om så skulle vara. Tack för din feedback den är viktig för oss när vi utvecklar butiken vidare. Vänliga hälsningar Tingstad-teamet