Betyga · hela kedjan
ButikernaGoogle och Reco · 863 omdömenväger 59 %
Hela kedjanTrustpilot · 609 omdömenväger 41 %
Ingen källa får väga mer än två tredjedelar av betyget.Så räknar vi
Läs omdömena om hela kedjan

2 platserI 2 orter, var och en med sitt eget betyg.
Betyga · hela kedjan
Ingen källa får väga mer än två tredjedelar av betyget.Så räknar vi
Läs omdömena om hela kedjan1 platser i Allerumsnitt 4,4
Så hänger betygen ihop
Varje plats får sitt eget betyg ur omdömena om just den platsen. Trustpilot har en sida för hela Thujor.se, så de omdömena räknas inte in i någon plats betyg. Betyget för hela kedjan väger in båda.
Butikernapå Google och Reco
863 omdömen om 2 platser. Varje omdöme gäller en enda plats.
Detta blir andra gången jag köpt bokplantor från thujor. Förra leveransen var väldigt fin. Hoppas att nu att nästa är lika fin.
Ingela Persson om Gudhem reningsverk 1, Mjölby
Hela kedjanpå Trustpilot
609 omdömen om Thujor.se som helhet.
11 av de 50 senaste ger 1 av 5.
Jag blev jätte nöjd med thujor. Bästellde 20 st och efter planteringen ser så fina ut. Tack.
Hakan Oguz på Trustpilot
Supernöjd med leverans, service och kvalitet på thujorna (outlet 160-180cm). Vart väldigt tillmötesgående med våra önskemål och thujorna var väldigt fina och kraftiga!
Johanna Westberg på Trustpilot
Hela Sverige
| Ort | Platser | Snitt | Högst betyg |
|---|---|---|---|
| Allerum | 1 | 4,4 | Svedberga Plantskola AB |
| Mjölby | 1 | 3,1 | Gudhem reningsverk 1 |
Trustpilot samlar hela Thujor.se på en sida, så de här omdömena räknas inte in i någon plats betyg.
Visar 200 av 609 omdömen som betyget bygger på. Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.
Brister i både leverans och bemötande
Trevliga i starten, men extremt oprofessionella när det blev fel. Jag kom överens med företaget (både via webb och e-post) om en specifik leveransvecka. Trots det skickades häcken två veckor för tidigt, när jag var på semester. Företaget vägrade ta ansvar för plantornas överlevnad, erbjöd varken ursäkt eller kompensation, och skyllde dessutom ifrån sig internt på sina kollegor. Noll intresse av att lösa situationen eller hjälpa kunden. Rekommenderas ej!
RapporteraDo not make the same mistake as I and…
Update: The case has been closed, since my advance payment was returned quickly. At least this was a positive experience and one star added to be fair. Still doesn't make up for what happened: --------------------- But feel free to read the whole story for yourselves: In July, I ordered 30 plants from thujor.se for almost SEK 10,000. The order confirmation clearly stated in bold letters: Delivery on July 20. When nothing arrived, customer service explained that these were root-balled plants and would therefore only be delivered in September. As if every customer is supposed to be an expert in horticulture and know these things! September came, but the plants didn’t. On September 14, I contacted customer service again. This time, I was told that delivery would probably take place the following week. By now, it was already getting rather late for us in the season to plant anything. On September 23, a delivery actually arrived. But guess what? They had sent COMPLETELY THE WRONG PLANTS! I immediately informed customer service, and the incorrect plants were eventually collected. I then made myself absolutely clear: If the correct replacement plants were not delivered within 14 days, I would cancel the order, as I would no longer have any use for them. Guess what happened? Exactly. No replacement delivery. On October 15, I informed customer service that the order was now cancelled and demanded a full refund. No response whatsoever. Then, just one day later, a shipment was suddenly dispatched! Nobody answered the phone, so I had to email customer service yet again, making it clear that I would refuse to accept this delivery. Now we’ll see what happens next. So, if you enjoy endless frustration, unnecessary stress, broken delivery promises, and having to chase a company over a simple order, then by all means, go ahead and order from thujor.se! I certainly wouldn’t recommend it to anyone.
Svar från Thujor.se
Hi Ingo, You're right, and we're sorry. The July 20 date in your order confirmation was wrong for root-balled plants. They are only lifted from the field in autumn, so the confirmation should have said that from the start. On top of that you got the wrong plants, and we didn't keep the replacement deadline you gave us. When you cancelled, the next thing you should have heard from us was an answer, not a dispatch notice. Your payment has been refunded in full, but that doesn't give you back the season you lost. We have since changed how delivery times are shown for root-balled plants, so the confirmation now gives the real delivery period. If you'd like to tell us more, you can reach me directly at info@thujor.se.
Jag blev jätte nöjd med thujor
Jag blev jätte nöjd med thujor. Bästellde 20 st och efter planteringen ser så fina ut. Tack.
RapporteraJag köpte 50 plantor för 4 500 kr
Jag köpte 50 plantor för 4 500 kr. En planta var defekt och tog aldrig sig, och reklamationen godkändes. Företaget valde då att återbetala 90 kr, vilket är exakt det ursprungliga styckpriset när man beställer 50 plantor i paket. För 90 kr kan jag inte köpa en motsvarande planta idag. Detta gällde dessutom endast 1 av 50 plantor, så det handlar knappast om någon stor kostnad för företaget. För mig handlar det framför allt om principen och om att kunna känna sig trygg med att reklamationsrätten faktiskt fungerar. En godkänd reklamation bör rimligen innebära att felet avhjälps, exempelvis genom en ny motsvarande planta eller en ersättning som faktiskt räcker till en sådan. Extra besviken är jag på att reklamationsavdelningen dessutom väljer att inte svara på mina konkreta frågor kring ersättningen. Som kund ska man rimligen kunna få en förklaring till hur företaget resonerar kring en godkänd reklamation. En mycket tråkig erfarenhet av både reklamationshanteringen och kundservicen.
Svar från Thujor.se
Beklagar att du upplevt detta som tråkigt. När en planta inte tar sig är det nedslående, och vi förstår att det känns frustrerande när kommunikationen inte har varit bättre. Ersättningen på 90 kr utgör det ursprungliga styckpriset för en planta vid köp av 50-pack, vilket är beräkningsgrunden enligt våra köpvillkor. Principen är att återbetalning sker utifrån det pris som faktiskt betalats för den enskilda plantan i paketet, inte det aktuella listpriset för en enskild planta. Därför blir beloppet lägre än vad en motsvarande planta kostar vid separat beställning i dag. Jag beklagar att reklamationsavdelningen inte har besvarat dina frågor kring detta.
Supernöjd med leverans
Supernöjd med leverans, service och kvalitet på thujorna (outlet 160-180cm). Vart väldigt tillmötesgående med våra önskemål och thujorna var väldigt fina och kraftiga!
RapporteraPlantorna var fina men…
Plantorna var fina men beställningsfuktionen att välja vecka för leverans på hemsidan fungerar uppenbarligen inte. Kontakten med kundservice upplevdes som nonchalant och gav ingen hjälp. Dessutom var det på erbjudande att vi skulle få med en droppslang med vår beställning men den var inte med vid leverans.
RapporteraFöretaget visar på flexibilitet och…
Företaget visar på flexibilitet och lösningsfokus när de gjort det möjligt för köp utan registrering hos betalpartner. Om man betalar med swish o lämnar leveransadress så ska det räcka.
RapporteraDet har varit lätt att kunna komma i…
Det har varit lätt att kunna komma i kontakt med er. Väldigt professionellt. Via mail får man svar inom några minuter. Personal har varit mycket behjälpliga både i ändra beställningen och svara på övriga frågor. Har fått hjälp med faktura frågor och fått snabbt hjälp. Produkt är enligt med beskrivning och i bra kvalitet. Kommer absolut rekommendera det vidare Det enda nackdelen är hur plantorna packas, mycket pressad i pallarna vilket har gjort att plantorna sed vikta ut eller några grenar har tagit skada.
Rapportera+ Bra och snabbt svar
+ Bra och snabbt svar - Lång leveranstid
RapporteraSuper
Jag har fått väldigt fina plantor fastän jag beställde outlet kvalitet. kundtjänsten är super. den enda som kan förbättras är packning av plantorna, pallen var för liten och plantorna var lite staplade på varandra, annars five stars.
Rapportera