Betyga

Sportshopen

27 platserI 22 orter, var och en med sitt eget betyg.

Betyga · hela kedjan

3,4Okej7 595 omdömen
  • ButikernaGoogle · 7 167 omdömen4,1väger 67 %
  • Hela kedjanTrustpilot · 428 omdömen2,1väger 33 %

Ingen källa får väga mer än två tredjedelar av betyget.Så räknar vi

Läs omdömena om hela kedjan
Bild: Hallsta Gårdsgata 16, Västerås

Så hänger betygen ihop

Två betyg som mäter olika saker

Varje plats får sitt eget betyg ur omdömena om just den platsen. Trustpilot har en sida för hela Sportshopen, så de omdömena räknas inte in i någon plats betyg. Betyget för hela kedjan väger in båda.

Butikernapå Google

4,1Mycket bra

7 167 omdömen om 27 platser. Varje omdöme gäller en enda plats.

  • 7 oktober 2026

    Trevlig personal, dåliga lunchmenyer, äckligt kaffe !

    Janne Dlqist om Rörviksvägen 1, Grebbestad

  • 2 juli 2026

    Fantastisk service. Underhöll vår fyra åring medans vi betalade i kassan. Bra utbud och ordning i butiken. Kommer besökas fler gånger.

    Sofia Stjerngren Karlsson om Södra Hamngatan 4, Lysekil

Hela kedjanpå Trustpilot

2,1Mindre bra

428 omdömen om Sportshopen som helhet.

33 av de 50 senaste ger 1 av 5.

  • 12 augusti 2026

    Köpte ett hoka clifton 10 samt aetrex inlägg. Beställde på måndag och hade varorna på onsdag. Väldigt fina - är supernöjd med köpet och upplevelsen.

    George Aboalahad på Trustpilot

  • 11 augusti 2026

    Själva köpet på butik jättebra,men att en regnjacka man köpt swedenmount Abisko med vattenpelare på 20000 inte ens håller för dugg regn är dåligt. I tron att man ska vara torr efter man vandrat i 4 timmar. Men huvtröjan man hade under var genomvåt pga regnet.

    Seppo på Trustpilot

Omdömen om hela kedjan

Trustpilot samlar hela Sportshopen på en sida, så de här omdömena räknas inte in i någon plats betyg.

Visar 200 av 428 omdömen som betyget bygger på. Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.

Monika Iwaniec
22 oktober 2026
Trustpilot

Ich habe 4 Jacken bestellt bei…

Ich habe 4 Jacken bestellt bei swedemount Uber Decathlon marketplace und diese am 7. Oktober mit dem beigefügten Rücksendeetikett in zwei Paketen zurückgeschickt. Bis heute habe ich keinerlei Informationen zum Bearbeitungsstand meiner Rücksendung erhalten. Soll ich etwa endlos warten? So eine lange Bearbeitungszeit für eine Rücksendung habe ich bisher noch nie erlebt. Ich bitte Sie um eine zeitnahe Rückmeldung und die schnellstmögliche Bearbeitung meiner Rückerstattung.

Rapportera
Marthe Skage Nilsen
14 oktober 20262 omdömen
Trustpilot

Fraværende kundeservice, mer som å være i kontakt med en robot.

Kjøpte en løpevest i gave i god tid før en bursdag fordi det var et godt tilbud. Løpevesten ligger fortsatt i originalemballasje og på bursdagen oppdager jeg at jeg har kjøpt en str for liten. Kontakter kundeservice da jeg ser at varen fortsatt er på lager og i deres beholdning, og spør om å få bytte str. Jeg forklarer at det var en gave som jeg har kjøpt for liten og at jeg er klar over at åpent-kjøp fristen på 30 dager er forbi. For min del var det snakk om 3mnd. Får til svar at 30 dager fristen er ute og at det mer eller mindre er synd for meg, ny str krever nytt kjøp- regel er regel. Jeg sier jeg har forhørt meg med forbrukerombudet som sier at dette som regel aldri er et problem fra bedrifter og butikker så lenge vare fortsatt er i sortiment, det er en service de fleste tilbyr på tross av at det er over frist. Nytt svar fra sportshopen er at det er synd, men 30 dager er 30 dager. Det er det jeg kaller fraværende kundeservice og jeg hadde lett betalt mer en annen plass der jeg vet kundeservice eksisterer. Styr unna!!

Svar från Sportshopen

Hej, Vi förstår att det är en besvikelse när en present visar sig vara i fel storlek, särskilt när du har handlat i god tid och ser att rätt storlek fortfarande finns att köpa. Vi är också ledsna att kontakten med oss lämnade dig med känslan av att du inte blev lyssnad på. Vid köp på vår hemsida erbjuder vi inte direkta byten. För att byta storlek behöver du i stället lägga en ny beställning på önskad storlek och returnera den tidigare köpta varan. Vi erbjuder 30 dagars returrätt från den dag du tar emot leveransen, och returen behöver göras inom den tiden. När det, som i ditt fall, har gått tre månader och returtiden har passerat kan vi dessvärre inte godkänna en retur för ett storleksbyte, även om varan är kvar i originalförpackningen och fortfarande finns i vårt sortiment. Information om returtiden och hur du går till väga för att byta storlek finns på vår hemsida. Vi förstår att du hade hoppats på en annan lösning. Även när vi inte kan tillmötesgå ett önskemål ska du få ett vänligt och respektfullt bemötande och en tydlig förklaring. Vi beklagar att vår kontakt inte motsvarade det och tackar för att du delar med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar, Sportshopen

Rapportera
J
Jana Danielsen
9 oktober 2026
Trustpilot

The worst customer service experience I have ever had

I have always believed in writing honest reviews. Whenever I have a positive experience with a company, I make a point of expressing my appreciation and gratitude. Unfortunately, for the first time in my life, I feel compelled to share an experience as disappointing as the one I have had with Sportshopen. I placed an order with an advertised delivery time of 2–5 days. Nearly a month later, having received neither my order nor any meaningful information about its whereabouts, I had to contact the company myself to find out what had happened. Only then was I informed that my package had apparently been lost. What disappointed me most was not the lost package itself. Mistakes happen, and I understand that. It was the way the company handled the situation afterward. The exact same items were still available for purchase on their website, so I simply asked them to send me the products I had originally ordered and paid for. My request was refused, with the explanation that sending a replacement was not possible because a refund had already been initiated. Despite my repeated questions, I never received a satisfactory explanation as to why a new order could not be arranged under the original terms. Instead, I received essentially the same standard response over and over again, with no attempt to offer a reasonable alternative or acknowledge the inconvenience caused. After almost a month of waiting, I was left without the products I had purchased, with a refund being processed, and with the feeling that my concerns as a customer simply did not matter. I have never encountered this kind of customer service before. I genuinely believe that the true measure of a company is not how it handles orders when everything goes smoothly, but how it treats its customers when something goes wrong. Sadly, Sportshopen failed that test in my experience. Based on my experience, I cannot recommend this company.

Svar från Sportshopen

Hey, We are truly sorry that your parcel was lost and that, after waiting almost a month, you were still left without your items. We understand that your disappointment was not just about the missing delivery, but also about feeling that you were not being listened to when you contacted us. We are sorry that our handling of the situation added to your frustration. Unfortunately, we are currently unable to identify a missing parcel until a customer contacts us. Once the issue is brought to our attention, we can begin an investigation. When a parcel is confirmed lost, we always want to help resolve the situation as quickly as possible. It is completely understandable that you wanted us to send the items you had already ordered, especially as they were still available on our website. Unfortunately, limitations in our new systems mean that we cannot send a replacement order and can only issue a full refund for the missing order. We always aim to process this refund as promptly as possible. To receive the items, you would therefore need to place a new order on our website. We appreciate that this means extra effort on your part, and you should not have to pay more for the same items. If the price is higher when you place your new order, we will adjust it to match the price of your original purchase. In that case, please contact our customer service team at webb@sportshopen.com so we can arrange this for you. We should have explained this option more clearly and responded to your concerns with greater care, rather than leaving you feeling that you had to repeat your questions. Please accept our apologies for the wait, the inconvenience and the way you were made to feel. We genuinely want to help as much as we can, and we are sorry that our communication did not reflect this. Kind regards, Sportshopen

Rapportera
Sonja Elisabeth Borchgrevink
8 oktober 202662 omdömen
Trustpilot

Jeg er så fornøyd med min nye jakke fra…

Jeg er så fornøyd med min nye jakke fra dette firma! Bra pris! Bestilte Nordkap Pile Coat W dame lang-Meget varm/flott ei jakke! Meget fornøyd med rask levering via Posten rett hjem på døra!!!

Svar från Sportshopen

Hej, Tack för att ni tar er tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både era varor och er upplevelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka till Sportshopen! Mvh Sportshopen

Rapportera
A
Annette Söderqvist
5 oktober 2026
Trustpilot

Bara 2 veckors öppet köp!!!???

Bara 2 veckors öppet köp!!!??? Uselt

Svar från Sportshopen

Hej, I våra butiker erbjuder vi 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt. När du handlar på vår hemsida har du 30 dagars returrätt, räknat från den dag du tar emot din leverans. Vid mer information och funderingar vänligen kika igenom våra köpvillkor och vanliga frågor som finns på vår hemsida: https://www.sportshopen.com/sv-se/villkor/kopvillkor/ https://www.sportshopen.com/sv-se/service-och-information/vanliga-fragor/ Mvh Sportshopen

Rapportera
A
Andreas Lundgren
5 oktober 20262 omdömen
Trustpilot

Uthängd i butiken

Jag var och besökte butiken där jag skulle köpa träningskläder. På ett rack hängde det linnen för 79 kr. Jag tar två av dessa och går till kassan. Betalar och ser att de har gått in för 99kr Jag påpekar detta och ber om en retur då jag kan beställa dom på nätet med andra rabatterade produkter. Istället för att ta hand om returen går tjejen som tog emot mig till det rack, tar kort för att bevisa att det var 99kr och inte 79 kr och när jag förklarar och pekade på bilden att jag tog från det yttersta racket som var 79kr får jag förklaringen att de troligtvis hängts tillbaka fel, vilket är rimligt. Vad som i detta är otroligt pinsamt för er som butik att istället för att lösa problemet som man juridiskt har rätt till (återköp) för att sedan korrigera genom att kolla på racket om vad som hänger där väljer ni att påstå att köparen ljuger samt ”bevisa” genom att gå och ta bild, samt hänger ut när det står andra köpare runtomkring. Tjejen bakom tyckte det var ytterst oprofessionellt av er att ens ta en sån diskussion istället för att lösa situationen med ett återköp som jag bad om.

Svar från Sportshopen

Hej, Tack för att du berättar om ditt besök. Vi ber om ursäkt för hur situationen hanterades. Du ska kunna ställa frågor om ett pris och be om hjälp med ett återköp utan att känna dig misstrodd eller utpekad inför andra kunder. Även när en prisskillnad behöver kontrolleras ska det göras med respekt och med fokus på att hjälpa dig. Vi förstår att bemötandet gjorde dig besviken. Vi kommer att ta detta vidare med berörd butik och ansvarig person för att följa upp det som hänt och förebygga att liknande situationer uppstår igen. Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Mvh Sportshopen

Rapportera
V
Victoria
10 september 20263 omdömen
Trustpilot

Företagets mejladresser fungerar inte

Företagets mejladresser fungerar inte. Det går inte heller att svara på ett aktivt ärende efter att man använt hemsidans formulär och faktiskt fått kontakt med kundtjänst. I båda fall får man ett mejl tillbaka att deras mejladresser inte fungerar och att ens mejl inte kunnat levereras. Uppenbarligen är detta på grund av något tekniskt fel, men trots att jag påpekade det för ca 2 veckor sedan så är det samma idag. Det är väldigt svårt att göra en reklamation eller retur när det inte går att få tag på företaget.

Svar från Sportshopen

Hej, Tack för din feedback. Du är välkommen att kontakta vår kundservice via e-post på webb@sportshopen.com eller telefon 0525-44400, måndag–fredag kl. 10.00–15.00. Det går även bra att skicka in ett ärende via kontakt formuläret på vår hemsida. Vi har i nuläget inte kunnat se något generellt tekniskt fel i våra kontaktvägar och tar dagligen emot både mejl och samtal. Om du fortfarande inte har fått hjälp med ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss igen, så hjälper vi dig vidare. Mvh Sportshopen

Rapportera
F
Farzaneh
8 september 202617 omdömen
Trustpilot

Precis som flera andra kunder hade jag…

Precis som flera andra kunder hade jag en dålig första upplevelse med den här butiken. Postkontoret påstår sig ha levererat paketet, men det fanns ingenting vid dörren, inte ens i Täby . gribbylund-området. Det är roligt. Butiken säger också hela tiden: ”Vänta, kanske den hittas!!!” Det är väldigt intressant.Jag betalade hela pengarna till walley . Och detta är fel. Endast Klarna är pålitligt. Jag är ledsen, och detta kallas företagsbedrägeri eller poststöld.

Svar från Sportshopen

Hej, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att leveransen inte blev som förväntat. När en beställning genomförs på vår hemsida godkänns även våra köpvillkor, där information om våra olika leveransalternativ framgår. Vid leverans med Early Bird lämnas paketet vid dörren utan kvittens, och leveransen dokumenteras normalt med ett leveransbevis. Om transportören kan styrka att paketet har levererats till rätt adress har vi begränsade möjligheter att utreda vad som kan ha hänt efter leveransen. I det här fallet saknades dock leveransbevis från Early Bird, och vår kundservice valde därför att hantera ärendet som en goodwill-åtgärd. En återbetalning har genomförts till samma betalningssätt som användes vid köpet. Vi rekommenderar alltid att läsa om våra fullständiga köpvillkor som finns på vår hemsida: https://www.sportshopen.com/sv-se/villkor/kopvillkor/ Vi hoppas att detta ändå kan bidra till en bättre avslutning på ärendet. Mvh Sportshopen

Rapportera
A
Anna Sj
1 september 20262 omdömen
Trustpilot

VARNING

VARNING: Bryter mot konsumentköplagen och skickar missvisande "bevisbilder"! Beställde glasögon för 399 kr. Hittade emballaget från Early Bird upprivet under postlådan på leveransdagen och Sportshopen totalvägrar att hjälpa till eller ersätta varan. De klistrar bara in sina egna ogiltiga köpvillkor om att kunden handlar på "egen risk". Som "leveransbevis" skickar de en bild där budet har tagit ut Sportshopens inre, blå plastpåse ur den yttre Early Bird-förpackningen och hållit upp den mot min postlåda när fotot togs. Samtidigt låg den yttre förpackningen kvar uppsliten och tom på marken. Enligt svensk konsumentköplag ligger transportrisken på säljaren tills varan är i kundens besittning – en iscensatt bild och en tom påse på marken är INTE en fullbordad leverans enligt lagen. Extremt oseriöst företag som sätter sina egna påhittade regler över Sveriges lagar. Handla inte här!

Svar från Sportshopen

Hej Anna, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det är frustrerande när ett paket som registrerats som levererat inte går att hitta. När en beställning genomförs på vår hemsida godkänns även våra köpvillkor. I köpvillkoren framgår information om våra leveransalternativ, och vid leverans med Early Bird lämnas paketet vid dörren utan kvittens. Early Bird dokumenterar även leveransen med leveransbevis. Om Early Bird kan styrka att paketet har levererats till rätt adress och paketet därefter inte går att hitta eller att paketet misstänks ha blivit stulet har vi tyvärr begränsade möjligheter att hjälpa vidare från Sportshopens sida. Du kan läsa våra fullständiga köpvillkor på vår hemsida här: https://www.sportshopen.com/sv-se/villkor/kopvillkor/ Vi beklagar att du har hamnat i den här situationen. Mvh Sportshopen

Rapportera
H
Hr Torgersen
28 augusti 20265 omdömen
Trustpilot

Dette blir bare for dumt..

Dette må være den dårligste nettbutikken i Europa, når det kommer til kundeservice. En returforsendelse ble mildt sagt til et mareritt. Responderer ikke til kunden automatisk, når de mottar varen fra deg. Krediterer ordren din helt ut i fra himmelen! Nekter å sende ut returkvittering/kreditnota så du i det heletatt kan se hva de har kredittert deg. Henviser deg direkte til Walley som har en faktura med helt feilt beløp enn det du faktisk skal betale, dette er sportshoppens ansvar. Iht Norsk lov er det KUN selgeren som skal rydde opp og sende returkvittering/kreditnota, Walley er ikke selgeren i dette tilfellet.

Svar från Sportshopen

Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att hanteringen av din retur har upplevts som krånglig och otydlig. När vi har mottagit och registrerat en retur hos oss skickas informationen vidare till Walley, som hanterar våra betalningar och fakturor. Om returen är registrerad hos Sportshopen men beloppet på fakturan eller krediteringen inte stämmer, behöver därför Walley hjälpa till att kontrollera och korrigera betalningen. Vi beklagar besväret och hoppas att Walley kan hjälpa dig att reda ut betalningen så snart som möjligt. Tack för din feedback! Mvh Sportshopen

Rapportera