Bra och trevluga killar som utförde sitt arbete på ett klanderfritt sätt. Vänliga och tillmötesgående. Det som inte var bra att killarna inte pratade ett ord svenska! De pratade sinsemellan och det känndes lite otryggt att stå vid sidan av och inte förstå. Att tvingas prata engelska är väl ok, men inte ok. Varför tvingas kommunicera på ett annat språk än sitt eget modersmål? Inte bra!
Rapportera

Omdömen om Nacka Great Moving
FlyttjänstVärmdövägen 738-740, 132 35 Saltsjö-booGrundat 2022gmab.nu
Utmärkt
208 omdömen · 2 källor
Behövs en pålitlig flyttfirma i Stockholm? Vi erbjuder snabb & säker flytthjälp för boende och företag. Få ett kostnadsfritt offert idag!
Nacka Great Moving i Saltsjö-boo har betyget 4,6 av 5, sammanvägt från 208 omdömen: 4,8 på Reco (189) och 4,6 på Google (19).
559382-6513 · Aktiebolag
Omdömen
Visar 70 av 208 omdömen som betyget bygger på. Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.
Nyttjade packning, flytt samt städning. Proffs från början till slut.
RapporteraI have booked this firma for moving at the beginning of September from Lännersta to Skuru after reading great reviews. My experience unfortunatly was totaly disaponting and strongly frustraiting. We have exchanged several calls and emails before the date, I wanted to be sure to have a good service, I also have sent photos of my furniture so they could understand the amount of work. The firma was not only unable to complete the move, I had to call tipptapp service twice during the next day and also asked my friend to help me, the attitude of especially one person from the firma was absolutly unacceptible. I have moved in my life several time and never met this kind of unprofessional behavior and work. I only regret that i have paid for the job that was not done.
Svar från Nacka Great Moving
Hi Daniela, We're sorry that we didn't meet your expectations of the moving but if you had told us everything about the moving in advance we could've sent more people there and the moving would've been fine. Because when you booked you told us that we could park close to the entrances on both addresses. And we also called you the day before the moving to double check everything and we specifically asked about the parking. But you told us that we can park close and that everything is prepared good. When we came there we saw that it was a steep uphill road to your house and we could'nt come all the way up there so we had to park like 60 metres from the entrance. And ofcourse everything was not packed correctly. And on the unloading there was even further walking distance than on the loading address. And since we had more jobs booked that day we couldn't do another round. But if we knew about all this in advance we could've sent 3 people there instead of 2 and things would have gone much smoother. Regards, Marko Nacka Great Moving AB
En utmärkt utförd flytt. Jag rekommenderar!
RapporteraMin erfarenhet av Nacka Great Moving är positiv. De jobbade effektivt med packning och flytt och var trevliga och lätta att kommunicera med - gäller alla medarbetare. Inget krångel, vilket underlättar i en flyttsituation.
RapporteraFlytten blev väldigt smidig trots att lastbilen inte riktigt räckte till, lätt att underskatta mängden för den som flyttar. Löste sig bra i och med att flytten bara var 1 km.
RapporteraPunktliga och effektiva. Allt gick enligt plan och inget skadades.
RapporteraMycket besvikande upplevelse – jag kan tyvärr inte rekommendera det här företaget. Jag anlitade dem både för flytt och städning. Tre personer kom för flytten, men det tog ungefär fyra timmar bara att lasta en bil. Eftersom jag betalade per timme var det väldigt frustrerande att se att en eller två av tre ofta stod stilla, tog pauser eller satt med mobilen i stället för att arbeta effektivt. Det kändes tyvärr som att arbetet drog ut på tiden i onödan. Städningen var ännu sämre, framför allt på grund av bemötandet. Vi... Visa mer har takfönster och jag informerade företaget om detta redan en vecka i förväg. Trots det kom de på städdagen utan stege och sa bara att de inte kunde rengöra fönstren eftersom de inte nådde. När jag bad dem att ta ansvar och ordna en stege var svaret i princip att det inte gick att göra något åt saken. Det fanns ingen vilja att lösa problemet, trots att de hade fått informationen i god tid. För mig handlar det inte bara om pengar, utan om professionalism, effektivitet och bemötande. Tyvärr var min upplevelse väldigt dålig och jag skulle definitivt tänka mig för innan jag bokade det här företaget. Jag vill förtydliga några saker eftersom företagets svar innehåller flera uppgifter som inte stämmer med min upplevelse. Jag har aldrig påstått att något blev skadat under flytten – min kritik gäller framför allt arbetstakten och samordningen. Hissen i huset vi flyttade från är långsam, men jag upplevde samtidigt att arbetet ofta blev ineffektivt eftersom personalen väntade, tog pauser eller satt med mobilen medan andra arbetade. När det gäller städningen hade jag informerat företaget om takfönstren ungefär en vecka i förväg, men på städdagen rengjordes de inte alls eftersom personalen uppgav att de inte hade en tillräckligt lång stege. När jag tog upp detta per telefon var bemötandet mycket hårt, och jag fick höra att fakturan skulle skickas ändå och att ärendet kunde gå vidare till inkasso om jag inte betalade. Jag upplevde detta som hotfullt och mycket oprofessionellt. Företaget ger i sitt svar intryck av att jag fått flera rabatter, men det stämmer inte. Den enda rabatt jag fick var på städningen, än 300 kr, och den fick jag först efter att jag skriftligen skickat bilder som visade att takfönstren inte hade rengjorts och fortfarande var mycket smutsiga, bland annat med fågelspillning. Jag fick ingen motsvarande rabatt på själva flytten eller på övriga delar av tjänsten. Företaget skriver också att de nya ägarna var mycket nöjda med städningen, men såvitt jag vet hade de nya ägarna ingen kontakt med flyttfirman, så jag förstår inte vad detta påstående grundar sig på. Den dag de nya ägarna fick tillträde och flyttade in regnade det dessutom mycket kraftigt, vilket kan ha sköljt bort en del av fågelspillningen på takfönstren. Slutligen stämmer inte heller företagets beskrivning av destinationen. Lägenheten vi flyttade till ligger på första våningen, så det var inte fråga om att bära möbler till en hög våning eller genom flera våningsplan på det sätt som företagets svar kan ge intryck av. Jag står därför fast vid mitt ursprungliga omdöme, som handlar om effektivitet, städning och framför allt bemötandet när jag tog upp problemen.
Svar från Nacka Great Moving
Hej Tong, Tack för recensionen. Dock delar vi inte er uppfattning av hur allt gått till. Vi hade initialt gett er ett fast pris för flytten men i samband med leverans av kartonger noterade vi att det var en väldigt annorlunda hiss i er byggnad samt att ni hade ett loft inne i lägenheten. Vi meddelade er då på plats att det fasta priset inte gäller för dessa förutsättningar och att vi behöver köra flytten mot löpande timdebitering. Ni var helt med på detta och vi arbetade på hårt under flyttdagen och det tog inte 4 timmar... Visa mer att lasta upp bilen men visst tog det lite tid, dels för att vi spenderade ganska mycket tid på att stuva bilen så att alla era saker fick plats men också pga. den långsamma och trånga hissen som var en s.k. handikapphiss och inte en möbelhiss. Hela flytten gick på 5,5 timmar och det är helt normalt för en 62kvm lgh högst upp i huset med loft och liten hiss. Samt att allt kördes till en lägenhet på Kungsholmen där det var trixigt med parkering, långa trappor upp till en liten hiss osv. Hade vi latat oss under flyttdagen hade vi inte klarat att flytta 30 kubik under dessa förutsättningar på 5,5 timmar. Gällande städningen stämmer det att ni hörde av er en vecka innan städningen och meddelade oss om takfönstrena. Vi hade därför med oss stege (dock aningen för kort) samt teleskopskaft på städdagen men problemet var att dessa fönster var väldigt instabila och svåra att snurra runt helt för att komma åt och städa. Vi gjorde vad vi kunde och vi rabatterade städkostnaden pga. detta. Men de som flyttade in i lägenheten efter er var väldigt nöjda med städningen så jag vet inte riktigt varför ni ändå känner att ni behöver klaga på allt detta? Men ni är också den enda kund som har bett oss att dra åt helvete per telefon, det kanske säger mer om er än om oss... Vi är alltid transparanta med såväl priser som utförande av tjänsterna. Det går inte att göra alla nöjda men vi gör vårt bästa och det brukar uppskattas. I detta fall rabatterade vi kartongeleveransen, timpriset för flytten samt även städkostnaden. Och allt blev utfört utan några skador eller anmärkningar!
Fick hjälp vid temporär ut- och tillbakafllytt (i samband med köksrenovering). Två trevliga killar som kom punktligt och som förutom själva flytten gärna hjälpte till med lyftjobb av tyngre möbler inom bostad. Tryggt, korrekt och snabbt, mkt serviceinriktade. Rekommenderas varmt.
RapporteraLiknande företag i Saltsjö-boo
Se allaFlyttjänst i Saltsjö-boo, högst betyg först. Samma grupp som betygen på sidan jämförs med.


