Betyga
Foto: Grythyttans gästgivaregård

Omdömen om Grythyttans gästgivaregård

RestaurangPrästgatan 2, 712 60 Grythyttangrythyttansgastgivaregard.se

4.3

Mycket bra

814 omdömen · 2 källor

Om företaget

Grythyttans Gästgivaregård är rik på historia. Upplev en kulinarisk resa med god mat & dryck och möjligheten för konferens och hotell i historisk miljö.

Grythyttans gästgivaregård i Grythyttan har betyget 4,3 av 5, sammanvägt från 814 omdömen: 4,5 på Google (653) och 3,8 på Tripadvisor (161).

Omdömen

Visar 50 av 814 omdömen som betyget bygger på. Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.

Pelle lindholmLokal guide
21 oktober 2026169 omdömen
Google
Rapportera
Claes HiersemannLokal guide
10 oktober 2026156 omdömen
Google
Rapportera
Olle LidbomLokal guide
10 oktober 2026101 omdömen
Google
Rapportera
Stefan Modeé
18 september 2026
Google
Rapportera
X BuzzLokal guide
4 september 20262 omdömen
Google
Rapportera
Jonathan Alexander Fabian BlixtLokal guide
22 augusti 202690 omdömen
Google

Jättefint ställe, men rekommenderas inte om du har specialkost. Vi föranmälda flera dagar i förväg 10 pers varav 4 veganer. Väl där kunde de först inte redogöra för vad veganerna skulle få och det visade sig att de inte förberett något alls. Veganerna fick "linsbiffar med potatis och primörer" fast utan linsbiffar och potatis (mjölk) 🙈 alltså ett blomkålshuvud med några kantareller bredvid. Barnen hade lovats vegobullar via telefon, men det hade de inte heller. Vegetarianer serverades snitzel istället för linsbiffar, och det blev inget ordentligt förlåt utan servitörerna skyllde på varandra. + iaf för att de hade vegansk brownie (färdigköpt) till kaffet som ingick 👍

Svar från Grythyttans gästgivaregård

Hej, Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Vi är glada att ni uppskattade vår miljö, men samtidigt väldigt ledsna över att vi inte lyckades leverera en bra måltidsupplevelse för hela ert sällskap. När specialkost är föranmäld ska vi självklart vara förberedda och kunna erbjuda genomtänkta och fullvärdiga alternativ. Här har vi brustit, både i förberedelserna och i kommunikationen på plats, och det beklagar vi verkligen. Att ni dessutom upplevde att ansvaret bollades vidare i stället för att situationen hanterades på ett bra sätt är inte det bemötande vi vill stå för. Vi tar med oss er återkoppling i vårt fortsatta arbete och ser över det inträffade tillsammans med berörda delar av verksamheten. Tack för att ni uppmärksammade oss på detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge er en betydligt bättre upplevelse vid ett framtida besök. Vänliga hälsningar, Emelie Mill på Grythyttans Gästgivaregård

Rapportera
Ben terLokal guide
21 augusti 20268 omdömen
Google

Cornelis, het voormalige café van Cornelis Vreeswijk met zijn muziek en uitstekend eten

Svar från Grythyttans gästgivaregård

Hi, How lovely to hear that you visited our neighbour, Pub Cornelis, here in Grythyttan. We’re delighted to hear that you enjoyed the food there! Maria and Jimmy, the owners of Cornelis, send their regards and thank you for your lovely review. Warm regards, Emelie Mill at Grythyttans Gästgivaregård

Rapportera
Agneta Fomin
13 augusti 2026
Google

Svar från Grythyttans gästgivaregård

Hej, Stort tack för dina fem stjärnor! Det gläder oss mycket att du är nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen tillbaka till Grythyttans Gästgivaregård! Vänligen, Emelie på Gästgivaregården.

Rapportera
Kristian Bjøro
12 augusti 20262 omdömen
Google

This was our seventh visit; we have always been pleased with our stays—especially the dining. But this time—a huge disappointment. The place still has atmosphere, and one easily forgives the slightly worn rooms and the traces of fungus and mold in the shower corners. However, the food and wine have always been excellent. It had been two years since our last visit, and unfortunately, things had changed; as always, we opted for the tasting menu. Some dishes were good, but most were merely average. Most striking, however, was the minimalist style they’ve adopted: the two main courses—fish and meat—were almost ridiculously small. The wine pairing was equally absurd; the wine barely covered the bottom of the glass. My spouse ordered three glasses of wine with the meal; the waiter first forgot to serve them entirely, then served her just a few drops at the bottom of the glass—yet the bill listed three standard glasses at an exorbitant price. It felt almost like highway robbery. Unfortunately, the waiter serving us showed no regard for hygiene—quite the opposite... When we discretely pointed this out, he adopted an arrogant and rude tone. This will be our last visit; it’s a shame, as the place has given us many fond memories—it is located literally in the middle of nowhere. Now, it is no longer worth the drive...

Svar från Grythyttans gästgivaregård

Hi, Thank you for taking the time to share your experience. We are truly sorry to read that your seventh visit did not live up to the positive experiences you have had at Grythyttans Gästgivaregård in the past, especially as you have been returning to us for many years. We take your comments regarding the food, wine service, hygiene, and the way you were treated very seriously. We have been in direct contact with you following your stay to discuss what happened, and we have also addressed your feedback internally with the relevant members of our team. We are sorry that you left us feeling this way and that this experience did not reflect the fond memories you have from your previous visits. Thank you again for taking the time to share your feedback – it is important to us and helps us in our continued efforts to improve. Warm regards, Emelie Mill at Grythyttans Gästgivaregård

Rapportera
RomanLokal guide
8 augusti 202616 omdömen
Google

If your are around, you have to try this restaurant. I ate the best köttbullar here! Lovely hotel/restaurant and the staff was very friendly. For fika, they invited us to the salon, with an amazing backyard.

Svar från Grythyttans gästgivaregård

Hi, Thank you so much for your lovely review! We’re delighted to hear that you enjoyed our Swedish meatballs, the atmosphere and the warm welcome from our team. It’s also wonderful to hear that you had the chance to enjoy a fika in our salon and garden. We hope to have the pleasure of welcoming you back to Grythyttans Gästgivaregård again soon! Warm regards, Emelie Mill at Grythyttans Gästgivaregård

Rapportera

Egenskaper

Vad platsen erbjuder, enligt uppgifterna vi samlat in.

Serverar11
  • Alkohol
  • Cocktails
  • Efterrätt
  • Frukost
  • Kaffe
  • Lunch
  • Middag
  • Servering på plats
  • Vegetariskt
  • Vin
  • Öl
På plats7
  • Barnmeny
  • Barnstolar
  • Bordsservering
  • Gratis parkering
  • Sittplatser
  • Skötbord
  • Uteservering
Tillgänglighet6
  • HBTQ-vänligt
  • Rullstolsanpassad entré
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Rullstolsanpassad toalett
  • Rullstolsanpassade platser
  • Trygg plats för transpersoner
Stämning5
  • Exklusiv stämning
  • Hipp stämning
  • Historisk miljö
  • Mysig stämning
  • Romantisk stämning
Betalning3
  • Bankkort
  • Kreditkort
  • Mobilbetalning
Passar för3
  • Bra för ensamätande
  • Bra för grupper
  • Populärt bland turister
Bokning2
  • Bokning
  • Bokning rekommenderas (middag)