Andra gången jag åker till butiken i Frölunda för att hitta det stängt trots att kl är bara 15:00
Rapportera

Omdömen om GGM Gastro
CateringleverantörKontrabasgatan 7, 421 50 Västra FrölundaGrundat 2018ggmgastro.com
Bra
38 omdömen · 1 källa
Utrustning av hög kvalitet, professionell rådgivning och skräddarsydda produkter till bästa priser! Leasa eller köp billigt. Snabb och fri leverans.
GGM Gastro Scandinavia i Västra Frölunda har betyget 3,6 av 5 från 38 omdömen på Google, där snittet är 3,3.
559180-5352 · Aktiebolag
Omdömen
Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.
GGM har nått botten, i flera år har jag varit återkommande kund och köpt många maskiner från dom. Nu senast väntar jag på ett kylrum som aldrig kom och jag vet inte ens om jag får pengarna tillbaka. Jag har kontaktat GGM i Sverige som hänvisar till GGM Tyskland som inte återkopplar. Helt oseriösa och ohjälpsamma! UNDVIK!
RapporteraEtt företag litar aldrig på att de har en filial i Sverige, men när du har problem vägrar de att hjälpa dig och ber dig kontakta butiken i Tyskland för hjälp när du ringer och de lovar bara att hjälpa dig, men de gör det inte, särskilt när du väntar på att de ska återbetala dig, överföringen sker nästan aldrig. Jag försöker aldrig mejla dem igen, men de svarar aldrig.
RapporteraVärdelösa. Tog betalt för en Kylbänk i april som levererades och ej fungerade vid leverans. Har hållt på sedan dess och försökt få detta löst på olika sätt. Nu i juli har de föreslagit att de kan ta tillbaka den och reparerad den vilket kommer ta månader, allt ska jag ta hand om och ombesörja samtidigt som mitt bolag inte har den kylkapacitet vi planerat och behövt sedan april. De har tagit noll ansvar för detta, jag har föreslagit massa lösningar. Allting har tagit så lång tid och jag har lagt ner så mycket timmar på detta. Usla, kommer aldrig ha att göra med dem igen.
RapporteraSämsta företag. Undvik 100% okompetent kundservice också.
RapporteraDO NOT order from this company! They sent us a broken freezer that does not work and nobody has taken responsibility. They haven't sent a replacement, a refund or a technician, I have asked over 5 times that they handle this by email, phone, etc and they keep saying that they will contact me back. I asked to talk the manager and they refused, which is actually ILLEGAL as a consumer inside the EU you have the right to request it in a situation like this. Absolutely INCOMPETENT customer service! AVOID!!!!! UPDATE: they sent me 1 email today 11.4 saying they will ONLY cover 200€ of a technician fee, a technician that I have to look for and pay the rest. Absolutely RIDICULOUS! Why would I pay the rest of a fixing bill for a device that cost me 900€ and THAT THEY SENT BROKEN!
Svar från GGM Gastro
Hi Ilse, thanks for your feedback and sorry for the inconvenience. We received your complaint on April 5th, and as it has been less than a week, we believe the handling time is within the normal time frame for such issues. Since receiving your complaint, we have offered to cover the expenses for a technician to assess the device and have been in contact with you to try and resolve the situation. Please feel free to reach out to us directly at info@ggmgastro.se if you would like to discuss this further. Kind regards, GGM Gastro Scandinavia
Det är absolut oseriösaste företag jag har träffat genom tiderna oseriös personal kunskapen noll och att lura sina kunder då har de 100 poäng ,köpte maskin reservdelsgaranti men när reservdelen går sönder då gäller inte den där ser du eller
Svar från GGM Gastro
Thank you for your feedback Azad. We’d like to clarify that our one-year spare parts warranty covers any defects or issues in materials or workmanship. However, warranty claims do not apply to: glass materials, seals, sealing material, ceramics, fire clay, and wear parts such as thermal element parts. In this case, you requested the internal hoses for the rinse aid pump. That hose requires regular replacement every 4 to 6 months in normal use (as specified by the manufacturer) and is therefore not covered under the warranty. That hose is considered a wear-and-tear item. If you have any further questions or need assistance with replacing parts, please don’t hesitate to reach out. Kind regards, GGM Gastro Scandinavia
Egenskaper
Vad platsen erbjuder, enligt uppgifterna vi samlat in.
- Bankkort
- Kreditkort
- Mobilbetalning
- Rullstolsanpassad entré
- Rullstolsanpassad parkering
- Hemleverans
