Betyga
Foto: CURA of Sweden AB

Omdömen om CURA of Sweden

SängbutikOrtviksvägen 8, 856 33 Sundsvallcuraofsweden.com

3.9

Bra

7 omdömen · 1 källa

Om företaget

Uni on hyvän terveyden perusta. Me CURA of Swedenissä ymmärrämme, minkälaisen eroavaisuuden hyvät yöunet voivat aikaansaada. Tuotteemme on optimoitu aikaansaamaan tuo eroavaisuus, jotta voit saada päivästäsi mahdollisimman paljon irti.

CURA of Sweden i Sundsvall har betyget 3,9 av 5 från 7 omdömen på Google, där snittet är 3,1.

Omdömen

Omdömena hämtas från källan som står vid varje omdöme. De som är skrivna på Betyga publiceras först när adressen de skrevs från har bekräftats och omdömet har lästs igenom. Vi kontrollerar inte att den som skrivit har varit kund.

Anoniem
24 september 20266 omdömen
Trustpilot

Happy customer

I bought 2 weighted blankets, shipping was fast enough, the first blanket had an issue but the problem was solved and costumer service was great. I'm actually very satisfied and would order again:)

Rapportera
Galaxy S
27 maj 20264 omdömen
Trustpilot

100% Skräp

Företaget har gått i konkurs, beställ inget för du kommer inte få någon produkt. Även om du får är det bara skräp, gick sönder efter 6 månader och dom vägrar garanti - eftersom dom har gått i konkurs

Svar från CURA of Sweden

Hej, Vi vill förtydliga att CURA of Sweden inte har gått i konkurs och att vi fortsatt levererar beställningar som vanligt. Vi beklagar att du är missnöjd med vår bedömning i ärendet. Garantin som hänvisas till gäller våra tyngdtäcken och bäddmadrasser. För övriga produkter, såsom påslakan, gäller den allmänna reklamationsrätten enligt konsumentköplagen. Vänliga hälsningar CURA of Sweden

Rapportera
A
Anders
11 april 202640 omdömen
Trustpilot

Virkelig god og venlig kundeservice

Virkelig god og venlig kundeservice. Hurtig levering, tydelig kommunikation og gode priser. Anbefaling herfra.

Rapportera
F
Freya
13 mars 20264 omdömen
Trustpilot

Der KS ist unter aller S*u

Ich habe mir eine der Gewichtsdecken in 2024 gekauft, bei der sich über die Zeit die Nähte gelöst haben und sich die Kugeln an den Seiten sammeln. Ich habe dem Kundenservice Anfang Februar eine Mail zukommen lassen. Einen Tag später kam eine Antwort in der ich gebeten wurde Bilder einzureichen, welche ich noch am selben Abend eingereicht habe. Seit dem kam keine weitere Nachricht. Einen Monat später habe ich eine Erinnerung versendet, auf die bis jetzt auch noch keine Rückmeldung kam. So einen Kundenservice finde ich unmöglich. Besonders, wenn man sich den Preis der Produkte anschaut. Bei so etwas sollte man einen guten Kundenservice erwarten.

Svar från CURA of Sweden

Hallo Freya, vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben – das entspricht natürlich nicht dem Service, den wir bieten möchten. Wir bemühen uns, alle eingehenden Nachrichten innerhalb von 24 Stunden zu beantworten. In diesem Fall scheint es leider zu einem Problem in der Kommunikation gekommen zu sein, wodurch Ihr Anliegen offenbar nicht wie vorgesehen weiterbearbeitet wurde. Damit wir prüfen können, was in Ihrem Fall passiert ist, wären wir Ihnen sehr dankbar, wenn Sie unseren Kundenservice noch einmal unter support@curaofsweden.com kontaktieren. Selbstverständlich helfen wir Ihnen dann gerne weiter und finden gemeinsam eine Lösung. Freundliche Grüße, CURA of Sweden

Rapportera
A
Aleksandra
1 mars 2026
Trustpilot

STYR UNNA STYR UNNA STYR UNNA

Det har nå gått en måned siden jeg returnerte to nye vektdyner. De ble levert til meg den 28. januar og returnert av meg den 29. januar på grunn av dårlig kvalitet (etter min mening). I en måned har jeg ventet på en returbekreftelse eller pengene tilbake. Jeg har kontaktet kundeservice, og alt jeg får er at «de forstår frustrasjonen min» men at det kan ta tid. Jeg er fullstendig forferdet over hvor dårlig kundeservicen er og hvor lite de er interessert i å hjelpe. Jeg har ikke sett noe så dårlig håndtert når det gjelder netthandel… MED MINDRE DU VET NØYAKTIG HVA DU KJØPER OG ER SIKKER PÅ AT DU IKKE VIL RETURNERE, MÅ DU ALDRI KJØPE FRA CURA. Nå, etter en måned, har jeg ingen varer og ingen penger og vet fortsatt ikke hva skjedde med varene. Styr unna!!!!!!! EDIT / SVAR TIL KOMMENTAREN DERES - Den eneste grunnen til at jeg la igjen en dårlig anmeldelse her, er fordi jeg HAR kontaktet kundeservice tre ganger, prøvde å løse det, men alle gangene ble jeg informert om at jeg måtte vente og at det kunne ta tid... Så takk for at dere anbefalte å kontakte kundeservice igjen, men det var ikke nyttig før. I dag !!! (4.03) ble pengene returnert til kontoen min. Selfvølgelig måtte jeg dekke vanvittig høye returkostnader, selv om jeg hadde ventet så latterlig lenge. Interessant hvordan dette fungerer. Takk for at dere tilbyr å håndtere saken riktig :))

Svar från CURA of Sweden

Hei Aleksandra, Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. Vi beklager at opplevelsen din ikke har vært slik den burde være – en returprosess hos oss skal være enkel og problemfri, og det er beklagelig at du ikke har opplevd det slik. Siden det ikke er lagt igjen noen kontaktopplysninger i anmeldelsen, har vi dessverre ikke mulighet til å finne saken din her. Vi ber deg derfor om å kontakte kundeservice, slik at vi kan undersøke hva som har skjedd med returen din og hjelpe deg videre i saken. Vi ønsker selvfølgelig å rydde opp i dette og sørge for at saken blir håndtert riktig. Vennlig hilsen, CURA of Sweden

Rapportera
Olivier LamotteLokal guide
30 december 202551 omdömen
Google

Very disappointing customer service. Weighted blanket ordered on Dec. 11th, reaches Spain on Dec. 17th and then is blocked at DHL warehouse without any delivery attempt nor information. Several times contacted Customer Service, no answer nor solution given. Christmas present missed, still no news 3 weeks after. Definitely not recommended.

Rapportera
D
Daniel Stråth
17 december 202515 omdömen
Trustpilot

Beställde ett tyngdtäcke på black…

Beställde ett tyngdtäcke på black friday. Nu den 17/12 är det fortfarande inte levererat. En julklapp som nu inte kommer komma fram i tid, trots goda marginaler för transport och hantering. Dessutom måste jag betala över 2000 mer för täcket om jag beställer ett nytt. Akta er för detta företag!

Svar från CURA of Sweden

Hej Daniel, Tack för din feedback. Vi förstår verkligen besvikelsen när en beställning som var tänkt som julklapp inte kommer fram i tid. Försändelsen försvann tyvärr hos transportören. Eftersom vi som avsändare bär ansvaret har vi självklart återbetalat hela orderbeloppet så snart detta konstaterades och informerat dig. Vi beklagar situationen och tackar för att du delar din upplevelse. Vänliga hälsningar CURA of Sweden

Rapportera
L
Lou K
16 december 20252 omdömen
Trustpilot

Bad Customer Service

Bought 2 blankets on the 27th of November. Shipment was arriving smoothly from Sweden until it got stuck in the Netherlands on the 1st of December. I found it strange that my order hadn't yet arrived and as the days went by, I even started to wonder why I wasn't being contact to AT LEAST inform me, the CUSTOMER, about the reasons for this delay. It seems that CURA ship the item then just forget about it and should you question the delay, they'll have excuses that don't even make sense. I've been requesting a new shipment for the past 2.5 weeks, thinking they would offer an express DHL shipment or at least some kind of gesture, but they consistently replied, "we're sorry we can't" or "sorry for the inconvenience" without any reasons as to why they cannot ship on express. All they did was open a DHL case (the easiest thing on the planet to do) and blamed DHL for not responding (I hope DHL customer service sees this), and didn't even do the right thing of keeping ME posted. Instead, I was having to follow up myself. Instead of offering an express shipment, which I'm sure they can cover, I'm going to have to accept a refund (because it's too late for me to receive my order, which I needed weeks ago). CURA needs to find a better way to deal with this issue.

Svar från CURA of Sweden

Thank you for taking the time to share your experience. We’re truly sorry for the frustration this delivery delay has caused and we completely understand how disappointing this situation must feel. We can see that you have an ongoing conversation with our customer service team, and we want to assure you that we are doing everything we can to help you and to reach the best possible solution. Unfortunately, once a shipment is in transit and handled by the carrier, our options are limited, but we continue to actively follow up with DHL on your behalf. We appreciate your feedback, as it helps us improve both our communication and our processes moving forward. Thank you for your patience and for bringing this to our attention. Best regards, CURA of Sweden

Rapportera
N
Noel Ljungberg
8 december 2025
Trustpilot

Beställde satinörngott

Beställde satinörngott, 2-pack till min mamma i födelsedagspresent. Produkten kom men örngotten var inte alls satin/silke, bara vanliga bomullsörngott. Inte alls nöjd och det var inte den produkten de marknadsför den som.

Svar från CURA of Sweden

Hej Noel! Tack för din recension. Vad tråkigt att höra att örngotten inte motsvarade dina förväntningar. Våra sängkläder i satina är tillverkade i 100 % bomull med satinvävning och har en trådtäthet på 300 TC, vilket ger en slätare och mer glansig yta än vanlig bomull. Vi vill gärna hjälpa dig vidare och säkerställa att du får rätt produkt. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig med en lösning. Tack för att du hörde av dig! Vänliga hälsningar, CURA of Sweden

Rapportera
Anders Valldén
26 november 2025
Trustpilot

Produkterna är bra

Produkterna är bra, har flera tyngdtäcke då jag sover på olika platser, alla tyngdtäcken och tyngdfiltar är ok, beställde ett tyngdtäcke med dun till frun, men detta brister i kvalitet, det "läcker " mellan de olika fållorna, så tyngden hamnar utanför sovzonen du har när du har täcket på dig. Felanmälde detta, skulle ta kort i motljus på täcket på golvet för att beskriva problemet, Gjorde så och skickade till supporten, men med ett tyngdtäcke med dun är det mycket svårt att ta kort på så att det syns att fållorna i mitten inte har några kulor/sandkorn då täcket(fodralet) från själva tyngd-delen. Supporten säger att de inte kan göra något, jag säger att jag inte kan ta kort med de instruktioner jag fått då produkten döljer problemet med DUN'en, för att visa problemet, jag erbjuder mig att skicka täcket på min bekostnad för att klarar ut problemet, CURA hävdar då att jag inte kan göra det.

Svar från CURA of Sweden

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vad tråkigt att höra att tyngdtäcket med dun inte motsvarade dina förväntningar. Vi beklagar verkligen om du inte upplever att du fått rätt hjälp av vår kundtjänst – det är naturligtvis inte den känslan vi vill lämna någon av våra kunder med. Med hänsyn till miljön försöker vi alltid i första hand utvärdera eventuella kvalitetsfel med hjälp av bilder, men självklart är retur också ett alternativ när det behövs för att kunna bedöma produkten korrekt. Vi erbjuder 3 års garanti på våra tyngdtäcken. Om ditt ärende ligger inom denna tidsram rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst igen, så ser vi gärna över ditt ärende och hjälper dig vidare på bästa sätt. Tack igen för att du tog dig tid att lämna feedback – det hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar, CURA of Sweden

Rapportera

Egenskaper

Vad platsen erbjuder, enligt uppgifterna vi samlat in.

Betalning2
  • Bankkort
  • Kreditkort
Tillgänglighet1
  • Rullstolsanpassad parkering

Liknande företag i Sundsvall

Se alla

Sängbutik i Sundsvall, högst betyg först. Samma grupp som betygen på sidan jämförs med.